Tamplarie din lemn stratificat

Cine suntem noi?

SC STONE ACTIV SRL, firma cu vechime din Bazinul Dornelor, producator cu experienta de tamplarie, case, si amenajari din lemn stratificat de cea mai buna calitate.

 

Avantajele tamplariei din lemn stratificat

-Lemnul stratificat este mai sigur, mai durabil și mai rezistent în timp.

-Ferestrele si usile din lemn stratificat cu geam termopan asigura obtinerea unui coeficient ridicat de izolatie termica si acustica.

-Lemnul stratificat reprezinta optiunea naturala, ecologica. Tamplaria din lemn stratificat se potriveste perfect in orice locuinta, conferind un aspect armonios si organic.

-In interiorul cladirilor dotate cu tamplarie din lemn stratificat nu se formeaza condens nefiind necesara (ca in cazul tamplariei din PVC) deschiderea zilnica a ferestrelor si usilor pentru eliminarea vaporilor de apa. Grosimea profilelor din lemn stratificat poate sa varieze de la 48 mm la 72 mm. Profilul cel mai gros este folosit in cazul lucrarilor in care e recomandat geamul termopan cu 3 foi/straturi de sticla. Acesta asigura cea mai buna izolare termica si fonica.

 

În acest moment, tâmplăria din lemn stratificat este o adevărată modă, reprezentând o întoarcere la natură și tradiție.

Întrebări frecvente

Care sunt avantajele tâmplăriei din lemn stratificat ?

Tâmplăria din lemn stratificat este durabilă, eficientă energetic,rezistentă la acțiuni mecanice și oferă aspect natural deosebit datorită fibrei lemnului .

Cum se obține lemnul stratificat ?

Lemnul stratificat se obține prin suprapunerea și lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn. Prisma rezultată (profil) se folosește la fabricarea tamplariei moderne din lemn stratificat.

De ce să alegem lemnul stratificat ?

Lemnul stratificat oferă multiple avantaje față de lemnul tradițional: este mai puternic, mai drept, mai uniform.  Datorită structurii sale compacte, aproape compozite, o structură din lemn stratificat nu se deformează, nu putrezește și nu lucrează in timp.

Fabricați tâmplărie pentru clădirile de patrimoniu?

Firma noastră execută lucrări de tâmplărie pentru cladiri de patrimoniu, iar unde se cere efectuăm și lucrări de restaurare .Tâmplaria poate fi prevăzută cu ornamente personalizate pentru fiecare lucrare .

Oferiți consultanță technica și proiectarea tamplariei solicitate?

Da...Cu ajutorul datelor din proiect, si releveul executat la fața locului, întocmim documentația de execuție cu desene la scară.

Se poate comanda tâmplăria și in strainătate ?

Da ...Firma noastră fabrica și comercializează tâmplărie și în afara țării .

Wood Factory